Плоди середні й більше середніх розмірів (120— 170 грамів), одномірні, сплющеноокруглі або округло конічні зі слабкою ребристістю на верхівці, зеленкувато-жовті, з інтенсивним червоно-бордовим смугасто розмитим рум'янцем на більшій частині поверхні, із сильним восковим нальотом і численними білими підшкірними крапинками. Шкурка товста, щільна, еластична, гладка та блискуча, олійна. М'якоть біла, щільна, дуже соковита, чудової кислуватості солодкого смаку. Достигання та лежкість. Знімна стиглість настає в третьому декаді вересня, споживча — у грудні. У звичайному сховищі плоди зберігаються 4-5, у холодильнику — 7 місяців. Транспортабельність висока.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Життєва форма | Плодові дерева |
Культура | Яблуня |
Тип продукції | Саджанці |
Інформація для замовлення
- Ціна: 154 ₴