Абрикос Петропавловський — великоплідний сорт, який не боїться монеліозу, вирізняється винятковою стійкістю до жорстких погодних умов і буде справжньою знахідкою для прихильників абрикоса, які проживають північних у районах України. Походження — сорт отриманий унаслідок схрещування східно-китайського сорту абрикоса ансу Да-дзе та сорту Колхозний Період споживання плодів — середина липня Дерево слаборослое!, урожайне, не вимогливе в догляді Плоди дуже великі, масою 80-100 г, плоди не схильні до дрібнуватості М'якоть щільна, соковита, ароматна, приємного десертного смаку Стійкість до хвороб — сорт стійкий до монилиального опіку Зимостійкість і морозостійкість — високі. Основне призначення — універсальне — вживання у свіжому вигляді, консервуванні, приготуванні компотів, джемів, варення.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Життєва форма | Плодові дерева |
Культура | Абрикос |
Тип продукції | Саджанці |
Інформація для замовлення
- Ціна: 282 ₴