В описі середньопозднього сорту кизилу "Янтарний" центральне місце займають най, мабуть, дрібні (3,5 г) серед інших сортів кизилу плоди, пофарбовані природою жовтим кольором. В зрілому стані, що наступає з 20 серпня по 15-20 вересня, вони обсипаються з дерев. Щоб отримати хоча б частину записаної пишноти, потрібно попрацювати. Попри невибагливість, кизил потрібно вміти посадити, звертаючи увагу на свіжість саджанців, добре доглядати за допомогою регулярних підживлень і обрізок, а також розпушування та добрива ґрунту. Деталі широко поширені в літературі та Інтернеті. Пізніше, налюбувавшися задоволенням красивим цвітінням чагарнику та подальшим дозріванням кизилових ягід, можна вживати за експлуатацію їхніх численних корисних властивостей, що виражені в гарному бактерицидинному, сечогінному, жовчогінному, зв'язувальному та протизапальну дію. А приємна специфіка кизилового аромату та солодко-кислий смак його плодів додасть нові відтінки кулінарним вискам В описі середньопозднього сорту кізилу "Янтарний" центральне місце займають най, мабуть, дрібні (3,5 г) серед інших сортів кизилу плоди, пофарбовані природою жовтим кольором. В зрілому стані, що наступає з 20 серпня по 15-20 вересня, вони обсипаються з дерев. Щоб отримати хоча б частину записаної пишноти, потрібно попрацювати. Попри невибагливість, кизил потрібно вміти посадити, звертаючи увагу на свіжість саджанців, добре доглядати за допомогою регулярних підживлень і обрізок, а також розпушування та добрива ґрунту. Деталі широко поширені в літературі та Інтернеті. Пізніше, налюбувавшися задоволенням красивим цвітінням чагарнику та подальшим дозріванням кизилових ягід, можна вживати за експлуатацію їхніх численних корисних властивостей, що виражені в гарному бактерицидинному, сечогінному, жовчогінному, зв'язувальному та протизапальну дію. А приємна специфіка кизилового аромату та солодко-кислий смак його плодів додасть нові відтінки кулінарним вискам. Source: https:/agronomu.com/bok/1345-samye-populyarnye-sorta-kizila.html#h-id-15 © Agronomu.com В описі середньопозднього сорту кизила "Янтарний" центральне місце займають, мабуть, найдрібніші (3,5 г) серед інших сортів кизилу плоди, пофарбовані природою жовтим кольором. В зрілому стані, що наступає з 20 серпня по 15-20 вересня, вони обсипаються з дерев. Щоб отримати хоча б частину записаної пишноти, потрібно попрацювати. Попри невибагливість, кизил потрібно вміти посадити, звертаючи увагу на свіжість саджанців, добре доглядати за допомогою регулярних підживлень і обрізок, а також розпушування та добрива ґрунту. Деталі широко поширені в літературі та Інтернеті. Пізніше, налюбувавшися задоволенням красивим цвітінням чагарнику та подальшим дозріванням кизилових ягід, можна вживати за експлуатацію їхніх численних корисних властивостей, що виражені в гарному бактерицидинному, сечогінному, жовчогінному, зв'язувальному та протизапальну дію. А приємна специфіка кизилового аромату та солодко-кислий смак його плодів додасть нові відтінки кулінарним вискам. Source: https://agronomu.com/bok/1345-samye-populyarnye-sorta-kizila.html#h-id-15 © Agronomu.com
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Життєва форма | Плодові дерева |
Культура | Кизил |
Сорт/Гібрид | Янтарний |
Тип продукції | Саджанці |
Інформація для замовлення
- Ціна: 120 ₴